Chapter 4 - He'll ask you out

Jag sträckte mig trött efter mobilen som låg på nattygsbordet eftersom den plingat till men slog genast igen ögonen när jag insåg hur ljus ljusstyrka det var på skärmen.
Jag flämtade till och öppnade sakta upp ögonen igen, denna gången kisade jag så att ögonen skulle vänja sig vid det starka ljuset.
Jag hade fått ett sms från Taylor, jag började genast flina när jag läste sms:et.
"Hallå vad hände igår egentligen?! Justin frågade precis mig efter ditt nummer!"
Jag läste den sista meningen om och om igen innan jag svarade "va?! Gjorde han?? Gav du honom det då?!"
Det tog bara några sekunder innan jag fick tillbaka ett svar "men självklart, jag är ju inte dum heller! Jag är bergis på att han kommer bjuda ut dig!" Jag kände hur leendet spred sig på mina läppar och hoppet inom mig väcktes.

 

 I could feel how my face lighted up in a smile and the hope inside of me woke up.
 

Nu plingade mobilen till igen, men denna gång var det inte Taylor. Det var ett okänt nummer och det enda man såg av det oöppnade sms:et var "Hej Carter!.." Jag stirrade länge på skärmen, tänk så var det han? 
Jag klickade upp meddelandet och läste resten. "Hej Carter! Jo, jag tänkte fråga om du skulle vilja dra ner till stranden idag och ta en glass? Alltså inte som en dejt då förstås.. Men tänkte att det skulle kunna vara en kul grej liksom. Ja om du inte vill att det ska vara det, en dejt alltså för det funkar ju det med. ;)"
Mitt hjärta gav ifrån sig ett skutt. Jag satt och log som ett fån för mig själv, jag kände själv hur löjlig jag var men jag kunde inte kontrollera det.
Jag läste sms:et en gång till innan jag svarade "Självklart, det blir jätte kul! Låt oss kalla det en dejt ;)" sedan skickade jag iväg det. 
Jag kände genast hur jag ångrade det sista speciellt eftersom det tog ett tag innan jag fick svar. Han kanske bara skämtade om den där dejt grejen?
Tillslut plingade det till i mobilen igen. 
"Awesome! Jag kommer och hämtar upp dig vid ett!'' Jag gav ifrån mig en suck av lättnad.

 Sedan sprang jag snabbt in i badrummet, borstade tänderna, kammade ur håret och rakade benen. Jag kollade mig i spegeln, nåja detta är väl så bra det kan bli tänkte jag och tog på mig min rosa favorit bikini och en klänning över det. Jag slängde en blick på klockan ’’fem i ett?!’’

Jag hörde hur en bil körde upp på uppfarten och någon sekund senare ropade mamma på mig, han är här.

 Jag skrev om sms:et minst tjugo gånger innan jag skickade iväg det och denna gång läste jag inte ens igenom det. Nu var det bara att vänta på svar. Det kändes som en evighet, men egentligen tog det bara någon minut. Det plingade till i mobilen och jag läste ivrigt sms:et och blev otroligt glad, innan jag insåg det själv hade jag ställt mig upp på sängen och skrikit ''BOOYYAHH, det är en dejt!'' en aning för högt.
 
I red the text and got extremly happy

 

 ''Justin är allt bra där inne?'' hörde jag mamma säga samtidigt som hon knackade på dörren lite försiktigt. Jag hörde självklart vad hon sa men var på tok för glad för att svara, istället sprang jag snabbt till resväskan som jag fortfarande inte packat upp sen jag kommit hem från turnén. Jag ersatte sedan mjukisbyxorna med mina badbyxor och en enkel vit t-shirt. Sedan sprang jag ner till köket och satte mig otåligt vid köksbordet och väntade på att klockan skulle gå så att jag kunde åka iväg och hämta upp Carter.  

''Väntar du på något Justin?'' sa mamma och syftade på mina fingrar som otåligt knackade på matbordet.

 ''Jag väntar på att klockan ska gå'' sa jag med en suck.

 ''Så, vem är tjejen du ska träffa?'' fortsatte hon sedan med ett stort leende på läpparna och tittade på mig med ivriga ögon. Jag tittade på henne chockerande ''men… men hur visste du?!'' Hon log stort men hann inte fortsätta innan mormor kom och sa ''Hela huset hörde'' sedan gav hon mig en snabb puss på kinden. Jag log. ''Hej mormor'' sa jag glatt och gav henne en kram. Jag slog sedan en titt på klockan igen nu var den äntligen kvart i tre. Jag reste mig snabbt upp och tog på mig skorna innan jag gick mot dörren. ''Hejdå, jag måste gå nu!'' skrek jag innan jag smällde igen dörren.

 Jag körde nu upp på familjen Hamilton’s uppfart. Jag stod inte där i många sekunder försen jag såg Carter komma ut ur huset och gå mot bilen. Jag kände mig genast nervös. Nu gäller det.

Hon satt sig blygt i bilen och tittade sedan upp på mig. ''Är du redo för den bästa dejten i ditt liv?'' sa jag och blinkade. Jag såg hur hennes kinder rodnade till och hon tittade snabbt ner i sitt knä innan hon tittade upp och sa ''Så redo jag kan bli'' med ett stort leende på läpparna.

 

 ''Are you ready for the best date of your life?''

NU, efter typ ett år är kapitel 4 äntligen här! Upptaderingen kommer självklart bli mycket bättre här nu, ska verkligen börja skriva mer nu när jag har sommarlov och allt!
Men NU VILL JAG HA KOMMENTARER så att jag vet att ni vill att jag fortsätter skriva. Vad tyckte ni om kapitel 4?